Wimperextensions

Denk je er aan om wimperextensions te nemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen van wimperextensions en 6 jaar ervaring in het opleiden van andere wimper- en wenkbrauwstylisten, blijft dit één van onze meest geboekte behandelingen. Met onze passie voor wimperextensions streven wij naar ultieme perfectie en volgen wij nog altijd trainingen om de beste in ons vak te blijven. Een natuurlijk eindresultaat staat bij ons voorop.

Wat zijn Wimperextensions?

Met onze techniek worden er 2 tot 6 ultra fijne haartjes geplaatst op één eigen wimperhaartje. De lengte, dikte en krul is aan te passen naar wens en uiteraard kijken wij ook naar de dikte en gezondheid van jouw eigen natuurlijke wimpers.

Wens je een heel natuurlijk en zacht eindresultaat? Kies dan voor de optie “light volume”. Wens je liever toch een voller effect of heb je van jezelf weinig wimpershaartjes? Kies dan voor de optie “Russian Volume”. Ook bij de laatst genoemde techniek is het mogelijk om het natuurlijk te houden en bespreken wij jouw wensen tijdens de intake die bij jouw eerst geplande behandeling plaats vind. 

Afhankelijk van onder andere jouw huidtype en leefstijl, adviseren wij de wimpers te laten opvullen binnen 2 tot 4 weken. 

Voordelen

  • Elk moment van de dag perfect gekrulde wimpers
  • Krul word aangepast aan jouw wensen en oogvorm
  • Ook zeer geschikt als je lens of brildragend bent
  • Lengte, dikte en krul word aangepast een de wensen
  • Meer dan 10 jaar ervaring 

Treatments

Light volume 2D 

€ 80,- 

Russian Volume 3D/6D 

€ 95,-

Refill v.a.

€ 29,-

 

Voorzorg

Gelieve zonder oog make-up op je afspraak te verschijnen en zorg voor goed gereinigde ogen. 
Draag je lenzen en heb je last van gevoelige ogen, neem dan voor de zekerheid je lenzen doosje en vloeistof mee naar de afspraak.

Ben je zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je medicatie op het moment dat jouw afspraak plaats vind? Dan is het van belang om te weten dat wij géén garantie kunnen geven. Door hormonen en medicatie kan het zijn dat de Wimperextensions minder goed hechten of minder goed blijven zitten dan je van ons gewend bent. Uiteraard blijft het veilig een behandeling uit te laten voeren.

Nazorg

Het is van belang om na de behandeling je wimpers 24 uur droog te houden. Dit zodat de wimperlijm optimaal kan hechten. Gebruik geen mascara over de wimperextensions en vermijd sauna, stoombaden en zonnebank de eerste 24 uur.  Tijdens de afspraak nemen we de uitgebreide nazorg altijd nog even met je door.

Naast een lash lift of wimperextensions kun je bij ons ook terecht om je wimpers te laten verven. Dit zorgt ervoor dat je ogen meer spreken en bespaard tijd in de ochtend. Twijfel je welke behandeling het beste bij je past? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.

Leuk om te weten: in 2018 heeft eigenaresse Manon meegedaan aan een live wedstrijd voor Wimperextensions en heeft zij          de 1e plek als Master Stylist weten te bemachtigen!