Onze specialisten

Ons team is geselecteerd op basis van hun talenten en deskundigheid, met ieder haar specialisatie. Volg ons op Instagram om te zien hoe wij dit in praktijk brengen en om op de hoogte te blijven van onze nieuwste resultaat foto’s en ontwikkelingen.

Owner & Allround PMU Artist 

Manon

MEET MANON                                                            In 2014 ben ik gestart met mijn salon, dat is dus al 10 jaar! Ik ben gestart als schoonheidsspecialiste en uiteindelijk heb ik me gespecialiseerd in permanente make-up. Mijn motto ‘Less Is More’, weerspiegelt mijn overtuiging dat minder meer kan betekenen wanneer het gaat om schoonheid en zelfvertrouwen. Mijn doel is om jouw natuurlijke schoonheid te versterken en het creëren van een natuurlijk mooie uitstraling. Als bedrijf zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en vernieuwingen binnen onze branche en ik ben enthousiast om deze kennis toe te passen in onze salon.

Specialisaties
PMU Artist (powderbrows, lippigmentatie en eyeliner behandelingen).

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer ornare magna eget sem consequat tempus. Integer nec quam in sem convallis tempus sed in magna. Pellentesque sagittis est eu finibus lobortis.

PMU Artist & Allround Beauty Expert

Marley

MEET MARLEY
Sinds 2019 ben ik werkzaam bij 5th Avenue als Allround Beauty Expert en mijn ontwikkelingen zijn na al die jaren nog volop in beweging.

Ik heb een geboren passie voor finetuning en ben altijd gedreven om bij te blijven in de nieuwste ontwikkelingen binnen de beauty branche. 

Om deel uit te maken van dat kleine geluksmoment wat elke klant ervaart nadat zij de stoel verlaat, is waar ik elke dag de meeste enthousiasme uit haal.

Ik streef er naar om iedereen met een stralende lach de deur uit te laten gaan. Dit doe ik met alle liefde en perfectie.

Specialisaties: Duizendpoot                      Wimper- en wenkbrauw behandelingen, PMU Artist (powderbrows en Infralash)

Lash, Brow & Nail Artist

Lianne

MEET LIANNE
Van alle behandelingen die wij aanbieden, ligt mijn hart het meest bij BIAB behandelingen. 

Ik maak mijn behandelingen graag persoonlijk en luister daarom tijdens mijn behandelingen graag naar jou, maar ook naar jouw wensen. 

Handen en nagels zijn je visitekaartje. Wij weten hoe belangrijk het voor jou is om je mooi en verzorgd te voelen en op tijd te genieten van me-time. Daarom zorg ik er graag voor dat je met mooi verzorgde nagels en een fijn gevoel de salon weer verlaat.

Hopelijk zie ik jou snel bij mij in de stoel! 

Specialistaties: Nagelstyliste: GelColor behandeling & BIAB behandelingen (hand en- voet).

Dreamjob alert

Are we looking for you?

LET’S MEET!                                                            Een salon met topmerken, de gezelligste klanten en de leukste collega’s? Dan is dit misschien jouw droombaan!

5th Avenue is een allround beauty concept gespecialiseerd in semi permanente make-up, wimper- en wenkbrauw behandelingen. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends, behandelingen en producten. Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met passie voor ons vak!

Bekijk onze ‘vacatures’ voor meer informatie.