Permanente make up | SPMU

Baby Wing

Coming soon

Voordelen

  • Geen uitgelopen Eyeliner meer
  • Geeft een heldere en frisse uitstraling elk moment van de dag
  • Een strakke eyeliner elk moment van de dag

Treatments

Babywing 

€ 345,- 

Touch-up binnen 2 jaar

€ 195,- 

 

 

Permanente make up kan helaas niet toegepast worden bij iedereen. Zijn er bijzonderheden waar je graag eerst over wil overleggen? Neem dan s.v.p. contact met ons op, zodat we je een passend advies kunnen geven.

In de volgende gevallen kunnen wij geen permanente make up toepassen:
Zwangerschap, plastische chirurgie of bestraling ondergaan korter dan 1 jaar, een wijnvlek, een donkere of verheven moedervlek, een open of beschadigde huid of een litteken jonger dan 1 jaar.
Heb je een laser behandeling in het behandelde gebied ondergaan, bijvoorbeeld om oude PMU te verwijderen, wij adviseren een minimale herstelperiode van 3 maanden na de laatste behandeling.

Neem bij het gebruik van bloedverdunners of huidverdunnende medicatie zoals Roaccutane eerst contact met ons op alvorens je een afspraak bij ons in plant.

Voorzorg

Je ontvangt van ons een uitgebreid voorzorg formulier in je mail na het maken van jouw afspraak.

Nazorg

Tijdens de behandeling bespreken wij de nazorg en na afloop ontvang je van ons een uitgebreid nazorg formulier in je mail.

Het niet naleven van onze adviezen kan een nadelig effect opleveren. Bij vragen of twijfel neem gerust contact met ons op. Wij behandelen enkel bestaande permanente make up van een andere salon in overleg. Kom je naar de afspraak zonder dat wij hier van op de hoogte zijn en wij kunnen je niet behandelen op dat moment, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen.

 

5th Avenue is GGD gecertificeerd. Met deze certificering hebben wij het bewijs in handen dat wij werken volgens en wij voldoen aan de hoogste normen voor hygiëne en veiligheid.