Permanente make up | SPMU

Lippigmentatie

Lippigmentatie is een semi-permanente behandeling waarbij er op een subtiele wijze pigment in de huid word aangebracht. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald, waarbij er pixels (puntjes) worden gepigmenteerd in de huid van de lippen.

afspraak maken, online agenda, Tegelen, salon, betalingsvoorwaarden, afspraakvoorwaarden

Met deze behandeling kunnen de lippen op een natuurlijke wijze worden geaccentueerd. We kunnen smalle lippen optisch voller laten lijken, maar ook asymmetrische lippen corrigeren. Ook is de behandeling geschikt om vervaagde lipcontouren weer zichtbaar te maken en om bleke lippen of pigmentverlies weg te werken, door bijvoorbeeld fillers of een koortslip.
Indien je pigmentverlies in je lippen hebt en we deze voorzien van kleur, creëer je een optisch voller effect. Belangrijk om te weten is dat we jouw lippen niet groter kunnen maken. In dat geval adviseren we om eerst fillers te nemen. Houd er rekening mee dat permanente make-up kan worden toegepast bij fillers na 4 weken. Laat je eerst je lippen pigmenteren en wil je hierna fillers laten zetten? Dan mag dit na 2 weken weer. 

Voorafgaand de behandeling worden de wensen besproken en zullen wij adviseren welke kleur/tint het beste bij jouw huidskleur en dagelijkse make-up past. Hierna starten we met het voortekenen van de lippen. Zo krijg je een beeld hoe de lippen er uit komen te zien. Na goedkeuring starten we met pigmenteren. De kleur kan volledig aangepast worden naar wens, neem gerust je favoriete lippenstift mee naar je afspraak of laat ons een foto zien van het gewenste eindresultaat.

Gemiddeld 2-5 dagen na de behandeling zul je velletjes op de lippen gaan krijgen. Vaak zijn binnen 7-10 dagen alle velletjes van de lippen af. Heel belangrijk is om niet aan de velletjes te trekken, hierdoor kun je het pigment mee uit de huid trekken waardoor je na genezing lege plekjes gaat zien.

Zodra de velletjes van de lippen loslaten, zie je dat er een lichte kleur tevoorschijn komt. De kleur zal, naarmate de weken vorderen, steeds duidelijker zichtbaar worden. Dit hoort bij het genezingsproces. Hierna volgt nog een nabehandeling om te perfectioneren en indien gewenst de intensiteit van de kleur aan te passen.

Het resultaat gaat gemiddeld 2 tot 4 jaar mee. Het pigment zal geleidelijk uit de lippen vervagen en maakt plaats voor nieuw pigment. Hierna adviseren wij een touch-up behandeling om de kleur op te frissen en de vorm mooi te houden.

Voordelen

  • Asymmetrische lippen kunnen gecorrigeerd worden
  • Lippen lijken optisch voller
  • Kan in diverse tinten gepigmenteerd worden
  • Elk moment van de dag een mooie kleur op je lippen
  • Resultaat gaat gemiddeld 2-4 jaar mee

Treatments

Lippigmentatie inclusief nabehandeling 

€ 375,- 

Touch-up binnen 1,5 jaar 

€ 175,-

Touch-up binnen 3 jaar

€ 245,-

Permanente make up kan helaas niet toegepast worden bij iedereen. Zijn er bijzonderheden waar je graag eerst over wil overleggen? Neem dan s.v.p. contact met ons op, zodat we je een passend advies kunnen geven.

In de volgende gevallen kunnen wij geen permanente make up toepassen:
Zwangerschap, plastische chirurgie of bestraling ondergaan korter dan 1 jaar, een wijnvlek, een donkere of verheven moedervlek, een open of beschadigde huid of een litteken jonger dan 1 jaar.
Heb je een laser behandeling in het behandelde gebied ondergaan, bijvoorbeeld om oude PMU te verwijderen, wij adviseren een minimale herstelperiode van 3 maanden na de laatste behandeling.

Neem bij het gebruik van bloedverdunners of huidverdunnende medicatie zoals Roaccutane eerst contact met ons op alvorens je een afspraak bij ons in plant.

Voorzorg

Je ontvangt van ons een uitgebreid voorzorg formulier in je mail na het maken van jouw afspraak.

Nazorg

Tijdens de behandeling bespreken wij de nazorg en na afloop ontvang je van ons een uitgebreid nazorg formulier in je mail.

Het niet naleven van onze adviezen kan een nadelig effect opleveren. Bij vragen of twijfel neem gerust contact met ons op. Wij behandelen enkel bestaande permanente make up van een andere salon in overleg. Kom je naar de afspraak zonder dat wij hier van op de hoogte zijn en wij kunnen je niet behandelen op dat moment, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen.

 

5th Avenue is GGD gecertificeerd. Met deze certificering hebben wij het bewijs in handen dat wij werken volgens en wij voldoen aan de hoogste normen voor hygiëne en veiligheid.

5th Avenue, jouw specialist in Tegelen voor hoogwaardige permanente make-up.
afspraak maken, online agenda, Tegelen, salon, betalingsvoorwaarden, afspraakvoorwaarden