Permanente make up | SPMU

Shaded Infralash

Infralash, ook wel bekend als Deepliner, is een subtiele eyeliner die tussen de aanzet van je wimperhaartjes wordt gezet. De wimpers lijken hierdoor optisch voller en laten de ogen direct meer spreken. Een Infralash oogt natuurlijk en geeft tegelijkertijd een heldere, frisse uitstraling. De Infralash kan zowel aan de bovenkant als aan de onderkant tussen de wimperrand worden gepigmenteerd. De meest gangbare kleuren zijn: zwart en zwart/bruin.

Bij een Shaded Infralash passen we een shaduw effect toe aan de bovenkant. Door het schaduw effect toe te passen, creëren we nog meer zachtheid.
De perfecte keuze als je een Infralash te subtiel vind en een shaded eyeliner weer net te veel.

Voordelen

  • Shaded Infralash oogt natuurlijk en zacht
  • Geeft een frisse uitstraling
  • Kan gecombineerd worden met een subtiele Infralash aan de onderkant
  • Elk moment van de dag een subtiele Eyeliner die niet uit loopt
  • Geschikt voor vrijwel alle leeftijden en huidtypen

Treatments

Shaded Infralash boven inclusief nabehandeling 

€ 350 ,- 

Shaded Infralash boven en beneden inclusief nabehandeling 

€ 395,-

Infralash beneden inclusief nabehandeling

€ 125,-

 

Permanente make up kan helaas niet toegepast worden bij iedereen. Zijn er bijzonderheden waar je graag eerst over wil overleggen? Neem dan s.v.p. contact met ons op, zodat we je een passend advies kunnen geven.

In de volgende gevallen kunnen wij geen permanente make up toepassen:
Zwangerschap, plastische chirurgie of bestraling ondergaan korter dan 1 jaar, een wijnvlek, een donkere of verheven moedervlek, een open of beschadigde huid of een litteken jonger dan 1 jaar.
Heb je een laser behandeling in het behandelde gebied ondergaan, bijvoorbeeld om oude PMU te verwijderen, wij adviseren een minimale herstelperiode van 3 maanden na de laatste behandeling.

Neem bij het gebruik van bloedverdunners of huidverdunnende medicatie zoals Roaccutane eerst contact met ons op alvorens je een afspraak bij ons in plant.

Voorzorg

Je ontvangt van ons een uitgebreid voorzorg formulier in je mail na het maken van jouw afspraak.

Nazorg

Tijdens de behandeling bespreken wij de nazorg en na afloop ontvang je van ons een uitgebreid nazorg formulier in je mail.

Het niet naleven van onze adviezen kan een nadelig effect opleveren. Bij vragen of twijfel neem gerust contact met ons op. Wij behandelen enkel bestaande permanente make up van een andere salon in overleg. Kom je naar de afspraak zonder dat wij hier van op de hoogte zijn en wij kunnen je niet behandelen op dat moment, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen.

 

5th Avenue is GGD gecertificeerd. Met deze certificering hebben wij het bewijs in handen dat wij werken volgens en wij voldoen aan de hoogste normen voor hygiëne en veiligheid.