Permanente make up | SPMU

Powderbrows

Powderbrows is een semi-permanente behandeling waarbij er op een subtiele wijze pigment in de huid word aangebracht. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald, waarbij er pixels (puntjes) worden gepigmenteerd in de huid. Hierdoor lijkt het alsof je jouw wenkbrauwen hebt gepoederd. Powderbrows geeft een voller, strakker effect en door het ombré effect aan de voorkant te creëren, blijft het natuurlijk en zacht ogen. Bij ombré brows word de aanzet van de wenkbrauwen zachter gepigmenteerd, zodat je een mooie, geleidelijke overloop van zacht- naar wat intenser krijgt.

Permanente Make-up 5th Avenue | Beauty Experts in Tegelen voor Permanente Make-up 5th Avenue, jouw specialist in Tegelen voor hoogwaardige permanente make-up. Kom langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

Voorafgaand de behandeling worden de wensen besproken en de wenkbrauwen uitgemeten en voorgetekend. Zo krijg je een idee hoe de wenkbrauwen er uit komen te zien. Binnen deze lijnen starten we na jou goedkeuring met pigmenteren. De kleur kan aangepast worden naar wens, neem bijvoorbeeld je wenkbrauw potlood mee naar je afspraak, indien je dit gebruikt. Met het bepalen van de vorm en kleur houden we onder andere rekening met jouw botstructuur, spieren, symmetrie, mimiek, huidskleur- en haarkleur. Of je nou blonde of donkere, veel of weinig wenkbrauw haartjes hebt, vrijwel alles is mogelijk. Kies je voor soft powderbrows of juist voor een strakkere powderbrow? Samen bespreken we jouw wensen en creëren we wat het beste bij jou past.

Powderbrows is geschikt voor alle leeftijden en ideaal voor mensen met asymmetrische wenkbrauwen, overplukte wenkbrauwen door teveel epileren of lege plekjes in de wenkbrauwen . Uiteraard is het ook geschikt als je van jezelf al veel wenkbrauwhaartjes hebt, maar geen dagelijkse make-up meer willen dragen of gewoon klaar wil zijn vanaf het moment dat je wakker wordt.

Het resultaat gaat gemiddeld 1 tot 2 jaar mee, afhankelijk van het huidtype en de nazorg. Powderbrows word gepigmenteerd in de bovenste huidlaag en is daarom semi-permanent. Het pigment zal geleidelijk uit de huid vervagen en maakt plaats voor nieuw pigment. Hierna adviseren wij een touch-up behandeling om de kleur op te frissen en de vorm mooi te houden.

Powderbrows brengt geen schade of littekens aan de huid en is geschikt voor alle huidtypen (vette huid/droge huid/grove poriën).

Voordelen

  • Symmetrische wenkbrauwen
  • Natuurlijk en zacht eindresultaat
  • Resultaat gaat gemiddeld 1,5 – 2 jaar mee
  • Geschikt voor alle huidtypen (vet/droog/grove poriën)
  • Geen littekens of beschadigingen aan de huid

Treatments

Powderbrows inclusief nabehandeling 

€ 350,- 

Touch-up binnen 1 jaar

€ 165,-

Touch-up binnen 2 jaar 

€ 245,-

 

Permanente make up kan helaas niet toegepast worden bij iedereen. Zijn er bijzonderheden waar je graag eerst over wil overleggen? Neem dan s.v.p. contact met ons op, zodat we je een passend advies kunnen geven.

In de volgende gevallen kunnen wij geen permanente make up toepassen:
Zwangerschap, plastische chirurgie of bestraling ondergaan korter dan 1 jaar, een wijnvlek, een donkere of verheven moedervlek, een open of beschadigde huid of een litteken jonger dan 1 jaar.
Heb je een laser behandeling in het behandelde gebied ondergaan, bijvoorbeeld om oude PMU te verwijderen, wij adviseren een minimale herstelperiode van 3 maanden na de laatste behandeling.

Neem bij het gebruik van bloedverdunners of huidverdunnende medicatie zoals Roaccutane eerst contact met ons op alvorens je een afspraak bij ons in plant.

Voorzorg

Je ontvangt van ons een uitgebreid voorzorg formulier in je mail na het maken van jouw afspraak.

Nazorg

Tijdens de behandeling bespreken wij de nazorg en na afloop ontvang je van ons een uitgebreid nazorg formulier in je mail.

Het niet naleven van onze adviezen kan een nadelig effect opleveren. Bij vragen of twijfel neem gerust contact met ons op. Wij behandelen enkel bestaande permanente make up van een andere salon in overleg. Kom je naar de afspraak zonder dat wij hier van op de hoogte zijn en wij kunnen je niet behandelen op dat moment, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen.

 

5th Avenue is GGD gecertificeerd. Met deze certificering hebben wij het bewijs in handen dat wij werken volgens en wij voldoen aan de hoogste normen voor hygiëne en veiligheid.

Permanente Make-up 5th Avenue | Beauty Experts in Tegelen voor Permanente Make-up 5th Avenue, jouw specialist in Tegelen voor hoogwaardige permanente make-up. Kom langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!