Wenkbrauwen

Classic brow treatment

Mooi gevormde wenkbrauwen maken een enorm verschil voor je gezichtsuitdrukking. Het ziet er verzorgd uit en een goede wenkbrauw shape, passend bij jouw gezicht kan je jaren jonger laten lijken. Ga eens voor een “classic brow treatment” de behandeling bestaat uit een brow mapping, het verven van de wenkbrauwhaartjes en het verwijderen van overtollige dons-haartjes door middel van wax en/of epileren.
Wil je liever je wenkbrauwen alleen in model laten brengen of enkel alleen laten verven? Ook dit is mogelijk.

Wist jij dat: wenkbrauwen zorgen voor herkenning? Het zijn niet alleen de ogen, maar juist ook de wenkbrauwen die ervoor zorgen dat je iemand snel herkent!

Voordelen

  • Een mooie vorm in je wenkbrauwen laat je gezicht meer spreken
  • Diverse wenkbrauw behandelingen mogelijk, passend bij jouw wensen
  • Geschikt voor alle leeftijden 
  • Vind je powderbrows nog spannend? Neem contact met ons op zodat we een passende behandeling voor je vinden

Treatments

Wenkbrauw behandeling v.a. 

€ 15,50

Brow Lamination v.a.

€ 42,50

Airbrushed Hybrid Brows

€ 45,-

 

(Airbrushed) Hybrid Brows

Met Hybrid Brows worden de haartjes én de huid geverfd. Het effect op de huid blijft ongeveer 7-10 dagen zichtbaar en in de haartjes tot wel 8 weken. Het mooie aan deze hoog gepigmenteerde verf is dat het uit de haartjes groeit en niet vervaagd, zoals je bij de meeste verfsoorten ziet. Dit zorgt ervoor dat jij veel langer kan genieten van perfect gekleurde wenkbrauwen. Bij deze behandeling worden ook de haartjes verwijderd door middel van wax of epileren zodat jouw wenkbrauwen perfect in shape zijn vanaf het moment dat je de salon uit loopt.

Wat is het verschil tussen Airbrushed Hybrid Brows en Hybrid Brows?

Het verschil zit ‘m bij deze behandeling niet in de verf, maar in de manier van aanbrengen. Door middel van het airbrush apparaat kunnen wij, als brow specialistes, de verf nauwkeuriger en geleidelijker opbouwen om zo tot de gewenste kleur te komen. Mede hierdoor maakt het mogelijk om te kiezen voor een subtiel effect of een meer intensievere afdruk. Door middel van de airbrush techniek is het mogelijk een ombré effect aan de voorkant te creëren. Twijfel je over powderbrows? Dan is deze behandeling perfect om uit te proberen omdat deze behandeling een soortgelijk effect geeft.

Aan de hand van jouw wensen beslissen wij, in overleg met jou, op welke manier we de verf gaan aanbrengen. Om zo tot het gewenste eindresultaat te komen.

Brow Lamination

Met een Brow Lamination zorgen wij ervoor dat warrige, stugge of haartjes die naar beneden groeien mooi gelift worden, zodat ze optisch voller lijken en een gelift effect geven. Je kunt bij ons kiezen voor 4 verschillende opties: Brow Lamination “Basic”, deze behandeling is exclusief epileren en verven, Brow Lamination Medium inclusief verven, bij deze behandeling worden de wenkbrauw haartjes niet verwijderd. Wil je deze graag verwijderd hebben? Kies dan voor de full service behandeling. De “Brow Lamination full service” is een complete behandeling die bestaat uit de Brow L amination inclusief het epileren/waxen en verven van de wenkbrauwen.
Daarnaast bieden wij de optie aan om in plaats van de reguliere tint de behandeling uit te breiden met de (airbrushed) hybrid brows. (aanrader!)

Wanneer kies je voor een kleuring met hybride verf en wanneer voor een reguliere wenkbrauw verf?

Reguliere verf: een reguliere wenkbrauw verf is bedoeld om enkel de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller. Het resultaat is gemiddeld 3-5 weken zichtbaar en slijt langzaam uit de haartjes.

Hybrid tint: geeft kleur af op de haartjes én op de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen eventuele gaatjes worden opgevuld en lijken de wenkbrauwen direct voller en strakker. Het effect op de huid blijft ongeveer 7-10 dagen zichtbaar en in de haartjes tot wel 8 weken.

Een brow lamination kan niet gecombineerd worden met een brow henna behandeling. Wens je een intensievere afdruk of een langhoudende verf? Kies dan voor de optie hybrid tint.

Brow Henna

Brow Henna geeft kleur af op de haren én de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen eventuele gaatjes worden opgevuld en lijken de wenkbrauwen direct voller en strakker. Afhankelijk van huidtype en nazorg, blijft Brow Henna gemiddeld 5-10 dagen op de huid en tot 6 weken in de haartjes.

Weet je niet welke behandeling het beste bij jou past? Neem contact met ons op en laat je door één van onze brow specialistes vrijblijvend adviseren.

Powderbrow introduceert een nieuwe benadering van semi-permanente make-up. Deze methode maakt gebruik van een geavanceerde machinale nano-naald.