Wimperbehandelingen

Lash Lift

Lash lift, ook wel wimper lifting genoemd, is een veilige behandeling om de natuurlijke wimpers vanaf de haarwortel te liften zonder het gebruik van wimperextensions of klemmen. Het resultaat blijft gemiddeld 6-8 weken zichtbaar. Het is een zeer geliefde behandeling in onze salon.

Door middel van siliconen pads en milde, veilige lotions, worden jouw wimpers gelift in een mooie krul. De behandeling is geschikt voor zowel korte als lange wimpers en geschikt voor jong en oud. De lash lift behandeling zorgt voor extra volume en geeft volledige voeding vanaf de haarwortel. Desgewenst kun je er tijdens deze behandeling voor kiezen om je wimpers te laten verven, waardoor ze al perfect zijn vanaf het moment dat je wakker word. Het resultaat is gemiddeld 6 tot 8 weken zichtbaar. Voordat we starten met behandelen bespreken we jouw wensen en informeren we je over de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat je vooraf goed geïnformeerd bent over de behandeling. 

Tip: voor het mooiste eindresultaat adviseren wij het gebruik van een wimperserum. Het Nanolash serum is verkrijgbaar bij ons in de salon en geeft gegarandeerd resultaat binnen 4 weken.

Voordelen

  • Gemiddeld 6-8 weken plezier van mooi gelifte wimpers
  • Je wimpers lijken langer doordat ze subtiel omhoog gezet worden
  • Lichte haartjes worden donker geverft wat een optisch voller effect geeft
  • Keuze uit donkerbruin, blauw-zwart of zwarte verf
  • Geschikt voor alle leeftijden

Treatments

Lash lift exclusief verven 

€ 57,50

Lash lift inclusief verven

€ 64,50

Wimpers verven

€ 15,50

 

Voorzorg

Gelieve zonder oog make-up op je afspraak te verschijnen en zorg voor goed gereinigde ogen. 
Draag je lenzen en heb je last van gevoelige ogen, neem dan voor de zekerheid je lenzen doosje en vloeistof mee naar de afspraak.

Ben je zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je medicatie op het moment dat jouw afspraak plaats vind? Dan is het van belang om te weten dat wij géén garantie kunnen geven. Door hormonen en medicatie kan het zijn dat een lash lift niet goed in de haartjes pakt en daardoor een minder sterke lifting kan geven of minder lang blijft zitten.

Nazorg

Het is van belang om na de behandeling je wimpers 24 uur droog te houden. Dit zodat de voedende lotion goed kan intrekken. Gebruik geen mascara of oogcrème en vermijd sauna, stoombaden en zonnebank de eerste 24 uur. Hierna mag je alles weer doen zoals gewoonlijk. Tijdens de afspraak nemen we de uitgebreide nazorg altijd nog even met je door.

Good to know: deze behandeling is ook te boeken als DUO behandeling en ook perfect te combineren met een wenkbrauw behandeling zoals een brow lamination of hybrid brows. Bekijk hiervoor onze combi-deals.

Leuk om te weten: in 2018 heeft eigenaresse Manon meegedaan aan een live wedstrijd voor Lash Lift en heeft zij                              de 3e plek als Profesional Stylist weten te bemachtigen!